fredag 28 mars 2008

Bortskänkes!

Vi har snattat! Men det var helt ofrivilligt, fast snattar gör man väl alltid medvetet antar jag så istället har vi råkat ut för ett missöde. Besökte det svenska, smått pittoreska möbelvaruhuset IKEA på väg ut från Göteborg. Där inhandlades tre par rullgardiner att ha i våra fönster för att slippa uppleva sauna-värme i lägenheten när solen visar sig från sin bästa sida.
..
Precis som alltid när man är på IKEA så plockar man med sig lite annat som vi "borde ha" och denna gång fick vi syn på anti-glid för mattorna (eller vad det nu heter, alltså gummi att ha under mattan, skit samma...) Hursomhelst, vi plockade med vad vi trodde var 2 paket, och vi betalade med självscanning för 2 paket. När vi kom hem och jag skulle börja fixa märker jag att 2 paket nu har vuxit till 5!!! Så, nu äger vi en massa non-glid-gummi. Nu kunde vi ju köra en "Jag snattade en dubbel-japp på er bensinmack på 80-talet och tänkte nu återgälda detta..." a lá det gamla fina tjuvringningsradioprogrammet Hassan...men det känns lite onödigt. Istället för att åka 8 mil tillbaks så är vi nu istället generösa med vårt nya gummi och ger hemskt gärna bort en meter eller två till behövande.
.
Så, en uppmaning till alla resande genom eller boende i Uddevallatrakten. Hör av Er om ni har problem med mattor som inte vill ligga på plats!
..
(Om ni vill veta exakt hur mycket missödet kostade Kamprad så är den totala summan för anti-glidet 57 kr, dvs. 19 kr/förpackning)
.
Hej då! /M

Inga kommentarer: