måndag 9 november 2009

Free spirit

Ibland är man ju beredd att betala lite extra för design men i det här fallet gjorde vi eget istället. Knoppar till hallen minsann - Panduro is the shit! Fem styckna knoppar finns det och vi kommer att adda någon extra krok vi fyndade på mio i helgen. Erik har förresten snickrat bänken ni knappt ser och är just nu i färd med att såga till lister.
.

Själv funderar jag på någon rolig lösning på förvaring, alltså där man kan lägga nycklar och vantar och som är lätt att komma åt. Slutar säkert med en trist korg... men jag tänker så länge och kommer ni på något fiffigt är det bara att höra av sig. Aight? Kanske kan man sy ihop benen på Eriks gamla kalsonger och vips så har man sig en behållare. Hå hej med farbror frej!?
.
Idag fick Svanström beröm. En kollega (även granne) hade just undrat vem som ägde den där "sociala, orädda och gosiga katten". Jag sa att vi äger honom men att han inte något sätt vill vara ägd. Free spirit.
.
Fru W

3 kommentarer:

Elina och co sa...

Det blir så fint i eran hall, som i självaste Jesu stall. Jag ska komma och sitta på Eriks bänk, och titta på Mickans blänk. Men helst inte sticka ner handen i Eriks kalsong, återkommer med annat tips, so long!

E

Anonym sa...

Är imponerad över Erik och hans bänk. Vad duktig du är ;)Han kanske skulle passat på att göra någon inbyggd låda i bänken som inte syns och vips smart förvaring som finns där lättåtkommligt men som inte syns. Önskar vi hade det så. Hör av er när ni vill. Saknar att prata med er!! Kramar i massor!
Lidins

EMW sa...

Fast där ska det stå skor, så det går icke :-) Annars bra tänk!

ps. fin poesi, Elina! ds.