söndag 21 september 2008

Hej!

Näej, det bidde inget hus. Igår bjöd någon över oss. Vi är aningens irriterade över tillvägagångssättet eftersom sista bjuddagen först skulle ha varit i fredags och då ledde vi kalaset. Men ack ack, vi torkar Eriks tårar (det där hårda fallet jag pratade om) och sen letar vi vidare.
..
Ingen fara på taket! Kramar /Mickan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, va synd! Jag satt och sa igår i bilen till Josef: Får man verkligen göra sådär, ändra sista bjudningsdag? Men vi kom fram till att de där hussäljarna får nog göra precis som de vill innan kontrakt och grejer är skrivet...men schysst är det inte! Man har så lite rättigheter som stackars köpare.

Men ni får leta vidare och hoppas på att det var nåt otroligt skumt med det där huset, och att ett bättre snart är på G. Fast gråt lite först, det brukar hjälpa.

Många varma och goa kramar från England

Anonym sa...

Synd att ni inte fick det. Vi som såg fram mot mysig o trevliga cellträffar hemma hos er

Lotta sa...

Äh, gräm er inte för mkt, Gud har det bästa alternativet för er sparat!! För att balansera upp den överhettning som huvudet kan drabbas av vid för mkt surfande på Hemnet (o dylika sidor)(jag vet!) kan ni gå in på dagens inlägg av Ulf Ekmans blogg. Mkt läs- och tänkvärt!
Många kramar Willéns

http://ulfekman.nu/2008/09/22/finansoro-i-varlden/#more-161