onsdag 6 augusti 2008

Teoretiskt

Här har ni en svår nöt att knäcka:
.
Vägverkets teoriprov består av 70 frågor varav 65 av dem räknas med i resultatet. Vilket påstående stämmer?
.
a) Vägverket har många, ungefär 70 frågor, på sina teoriprov. Många av frågorna är tråkiga och ganska onödiga att kunna svaret på för dig som framtida bilist.
.
b) Vägverket är en statlig myndighet som utfördar teoretiska prov ämnade för kommande biltrafikanter. Några av frågorna som ställs under ett prov, ungefär 5 st, är onödigt kunnande, därför räknas de bort när svaren jämförs med facit.
.
c) Vägverket är en statlig myndighet som älskar att vränga på ord och meningar. Flera av de anställda är korsordskonstruktörer, rebusbyggare samt VIP-medlemmar årliga sammanställningen av SAOL, tillsammans med Svenska akademin.
.
d) Vägverkets teoretiska kunskapsprov lockar flera tusen människor varje år. Det är en bra affär för staten då många människor kuggar flera gånger innan de klarar av provet. *
____________________________________________________
Idag, alldeles nyss, klararde jag provet. Ett försök och 3 fel. Jippppie!! I höst ska jag fokusera på körningen, den ligger i lä jämfört med mina gedigna teoretiska kunskaper.
.
Kram! /Mickan
.
* Den här frågan är onödig kunskap så den räknar vi bort!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Va roligt. Du är så braaaaaaaaaaa!

Familjen Hägglund sa...

Grattis Mickan!!! Va kul för dig. Nu är du en bra bit på väg. Hoppas körningen går lika bra!
Kram kram

Tina sa...

Man får gratulera till invigningen i klubben med onödig kunskap! :) Men det är ju onödigt, för du var ju redan självskriven där... ;)
Kram

Anonym sa...

Oerhört grattis. Kram