onsdag 2 april 2008

Rio de Janeiro

I natt drömde jag att Fredrik Reinfeldt himself mötte upp mig och Erik efter vår promenad mellan Säffle och Åmål. Hans pressekreterare förde Reinfeldts talan, men jag är inte säker på vad han egentligen ville oss.
.
Erik är sjukskriven pga. sin man cold. Han är faktiskt riktigt krasslig men ska tillbaks imorgon för att göra sin plikt.
.
Igår var vi på husvisning och vi fick fru Johansson som sällskap. Ett stort hus med fin planlösning för alldeles för mycket pengar och alldeles för mycket som behövde göras om (enligt vår kräsna i-landssmak). Intressant dock att kika runt lite på alla hemmabyggen som var gjorda, människors smaklösa inredning och halvtama försök till home-styling. Och hur gör man ett furukök snyggt - är det ens möjligt? Det hjälper ju knappast om man ställer kryddorna på raka rader eller torkar av diskbänken så att den skiner som solen. Mäklaren var ju ett kapitel för sig också - urtypen!
.
Nästa vecka ska vi se på ett lite hetare objekt. Ett hus från 1927, rätt litet och en somligt att göra...men charmigt och med potential (som det brukar heta..) Vi får se vad som händer och fötter, ni blir underrättade - och nej, vi ska inte ha barn, vi vill bara ha fler rum att vara två i.

Nu skypar jag med brorsan, vi ska beställa Rio-tickets. Tchau! /Mickan

Inga kommentarer: