fredag 11 april 2008

Den som söker...

Igår kikade vi på ett hus som vi lurat på lite, men nej tack.... Jag hade redan mina aningar innan men de besannades några gånger om. Massor av fuktrisker och mögel hit och dit vilket i stort sett innebär att det är dags att bryta upp halva huset när kontrakt är påskrivet - fy för sånt! Och återigen, mäklare??? Vad håller de på med, gubben igår var ju inte ens påläst på huset. Han hade ingen aning om viktiga saker och när vi påpekade åtgärder mumlade han något om att det ju "var lite att måla om man vill det..." tsssss... lite att måla?? Undrar vad familjen som skulle sälja hade gett honom i betalt....
Som sagt, skönt att vi inte har det minsta bråttom utan kan gå och vara petiga och vänta länge innan vi slår till, och den som söker ska finna!
..
Hej då!
.
Ps. Har blivit lite tatueringssugen. Är det en ålderskris tro eller bara ett behov av att få utrycka sig? Det känns rätt bra i alla fall. Ska bara bestämma mig om jag ska ha 2 enorma stentavlor med 10 guds budord på hela ryggtavlan eller en giganisk fjäril alt. delfin över rumpan. Ds.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vill oxå tatuera, men blir nog typ en duva eller så. Men det får vänta. När man blir 30 kanske =)

Sternegård sa...

Här har du den ultimata tatueringen: http://meathaus.com/wp-content/images/awesome_bad_tattoos3.jpg

EMW sa...

Hahaha.. gärna med blåa ögon också :)