tisdag 18 januari 2011

Kost, hälsa och juck

Våra vardagsmatsbekymmer behövde stillas rejält så vi har börjat med Linas matkasse. Igår lagades broccolisoppa med sallad och knäckebröd, i veckan vankas bland annat thaigryta, fyllda paprikor och räkpasta. Det känns liksom bra det här, som att man har en ilsken kock som står och flåsar en i nacken. Man kan inte fly utan varorna ligger i kylen och receptet är framme. Bar å åk så to spik. Det är ekologiskt också, det ni!


Dessutom går träningen superfint. Vi svettas som övergödda grisar på friskispassen och känner redan hur både armhävningar och situps går med en flygande fläng. Vi kvinnor alltså, vad vi kan.
.
Men, sen va. Det är ju lite av en chansning det här med friskisledarna, innan man lärt känna klientelet och avgjort vad som passar en. Ledaren igår hade en aaaaning för mycket Balkan över sig. Alltså, Balkan är ju fint på många sätt (ja buuu för SD, inga rassar här inte, jagas ut med eldgaffel!) men just när paroditemat dyker upp så starkt på friskis medel-pass en vanlig måndag så blir det lite too much. Lite för mycket skaka rumpa och bröst, lite för slemmiga leenden och titta under lugg som inte finns, lite för dålig musik, ( bl.a. "Pamela" med Arvingarna) lite för många juck-rörelser och lite för mycket överkammad flint. Sorry alltså. Annars var det bra. Emellanåt.
.
Utflykt till kommunens stolthet Ljungskile idag då. Häj på er! /Fru W

2 kommentarer:

Anonym sa...

Anjam?:) Jo, man känner sig som lite stel svensk på hans pass... Men det gjorde man å andra sidan även när man med stor humor spelade luftgitarr på ett annat pass i höstas! Det roligaste är då att kolla in de andra oxå...

Fortsatt trevligt botaniserande bland Friskis ledare!/Lotta

Anonym sa...

Lotta - O jess, mitt i prick. Luftgitarr förekom även på Balkan igår dessvärre. Inte för att jag är den som är den men gitarren får gärna ligga på hyllan när man ska svettas. När ses vi där?! :-) /M