tisdag 22 juli 2008

Den konungliga hufvudstaden

I torsdags packade vi väskorna igen och fräste iväg. Först en kortvisit hos mor & far & Jonna på landet, sedan mot Huskvarna och Lidins residens. De har ett rackarns roligt spel, Hetz... hahaha!
.
Nå, på fredagen rattade vi mot Stockholm. Det var skitkul på alla sätt, och vi har nog gjort tidernas kortaste men ändå hyfsat heltäckande besök i livrustkammaren (vi kom dit 5 minuter i stängningsdags...). Snabbkultur åt folket! :-) Sedan har vi ju gjort massa mer: flängt på stan, spanat in kändisar (Sandra var klart grymmast på det; Jerry Williams, Idol-Cissi, Martin Dahlin & Gudrun Schyman, för att ge ett axplock), Gröna Lund, Skansen, skattkammaren, Söder & Gamla stan (skräll!), shopping lite varstans...
.
...& så var det ju kvällsmaten på E4-baren :-) Tänk att något som kan beskrivas som "ett populärt ställe med god mat & uteservering, alldeles runt hörnet" i själva verket är en barrack med två träbänkar utanför vars hela kundkrets bestod av sysslolösa bärgare - och det tog närmare 20 minuter att gå dit... Men gott var det, och de var ju trevliga också, så stanna till där om ni har vägarna förbi.
.
Nu doftar det mat från köket, sedan ska här övningköras och ikväll vankas "Eastern promises".
.
Morsning!
.
Vi var på skansen!
.
De var också på Skansen!
.

Blää!!
.

Hej vad här sjöngs!
.

...och stor broccoli hade de där också, gott!
.

1 kommentar:

Sternegård sa...

ska bli spännande att höra vad ni tycker om fighten i bastun i Eastern promises hahaha. Jag håller på och läser på Skåne, har hittat lite fina saker. Kanske höras imöra?