tisdag 30 oktober 2007

Jorden runt

So, dags för ett nytt inlägg. Som ni alla har väntat. Har nog inte så mycket att rapportera egentligen. Livet svischar förbi. Vi jobbar, sovar, tränar, går i kyrkan, träffar kompisar. Helgen spenderades i Karlstad. Träffade fantastiska Sofia/Kristian/Oliver/Hugo. Erik och jag kände oss riktigt ungdomliga när vi gick och la oss vid 02.00 tiden efter det besöket.
.
På söndagen togs ett på många sätt livsavgörande beslut vad det gäller Vikingen. I samråd med Tina och Linda insåg vi att Vikingen hade sett allt för litet av denna värld för att få sluta sitt liv på botten av Klarälven. För alla onvigda har vi haft en liten vinst-trofé som helt enkelt varit en liten trä-viking. Efter cellgruppens splittring kände vi alla en viss uppgivenhet över Vikngens liv, samtliga ansåg att han inte längre hade en mening med sitt liv. Läget förändrades dock under en fika i söndags då vi helt plötsligt ser saken ur ett nytt perspektiv. "Vikingen ska få resa!!!" skanderades och hurra-rop hördes i hela lokalen. Följande beslut har fattats:
.
Varje gång någon ur den forna cellen är ute och reser så ska Vikingen med, han ska fotas på lämplig plats (gärna ett vackert, känt monument eller liknande) och fotot ska sedan skickas tll alla medlemmar. På så vis håller vi en härlig kontakt. Vi hoppas att Paulina/Samuel tar sig en bröllopsresa innan jul, över juletid åker Tina/Linda till staterna, i mars far Linda vidare till Tanzania, i juni flyger vi till Brazil osv osv... Förstå vilken berest Viking vi kommer att få se!
.
Jo, vi har beställt vår Brasilienresa nu. 3 veckor i juni/juli - tjohooo!!
.


.


1 kommentar:

Anonym sa...

Länge leve Vikingen!

Nu ska han ut på sitt riktiga vikingatåg, hurra!