lördag 20 oktober 2007

PARTY!!!

Hahaha! Ibland är det skönt att vara barnslig. Grannen ovanför oss hade fest igår kväll. Inget som hindrade oss från att somna men bara sådär lagom allmänt störande som en Svensson-fest kan vara med töntig musik (Sweet home Alabama och Di Leva), röklukt genom ventilationen och härliga "bröölanden" i trappuppgången. Så vad gör man? Jo, man somnar, vaknar, och spelar musik för dem. Vi bräsade på med Guns ´n´ Roses "Welcome to the jungle" och andra sköna bitar :)
.
Har fått frukost på sängen av älskade Erik och nu har vi en skön pyssel/målar/prata i telefon-lördag. Tackar, bockar och niger för recepförslag som inom en snar framtid kommer att provas. Här kommer ännu ett gott recept (i och för sig kyckling igen men gott som busen och snott från Kristian och Sofia- vi ses nästa helg!!!)
.
Kycklingsoppa
.
2 kycklingfiléér
1 äpple
1 gul lök
smör
1 msk curry
1 krm svartpeppar
2 burkar passerade tomater (á 400 g)
1 dl vatten
2½ dl matlagningsgrädde
2 grönsaksbuljongtärningar
1 km socker
½ tsk salt
½ dl hackad persilja
..
Strimla kycklingen. Kärna ur och strimla äpplet. Skala och hacka löken. Fräs allt i smör och curry i en gryta. Rör i peppar, tomater, vatten, grädde och buljongtärningar. Låt soppan koka i några minuter. Smaksätt med socker och salt. Strö över persilja.
.
.
Kramar från Bohuslän

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kära ni båda!
Alltid lika trivsamt att ta del av senaste bloggen. Tack för det.

Kristina

Anonym sa...

Hej från Karlstad