söndag 14 oktober 2007

Våld, missär och död - vi tycker till!!!

Här kommer en högst normal rapport från vårt högst normala liv. Det vimlar av tyckare och tänkare, såväl i bloggvärlden som övriga media, men vi är helt enkelt inte intresserade av att tycka och tänka kring kriget i Irak, ungdomsvåld, psykiska problem eller incestfall - inte på denna plats i alla fall. Annars brukar vi ha åsikter, både i diskussioner och på jobbet (ständigt!!) eller vid frukostbordet (behöver vi säga mer än DN?), och det ganska många, men vi nöjer oss med att låta detta bli helt vanligt vardagssurr. Förstår ni?
.
Så, till vår helt normala helg... Fredagen dök upp som vanligt på sin vanliga plats och var helt vanlig. Vi hängde på gymmet med alla andra coolingar, käkade god mat och somnade gott och utmattade efter Idol. Igår fick vi fint besök från storstaden. Sternegårds dök upp med ett spel under armen (vi kunde inte hjälpa det men vi spöade skiten ur dem). Dessutom tvingade vi dem ut till en pinande, kall tripp på Uddevallas (enda?) stolthet - strandpromenaden. Vi hade helt enkelt lika kul som vi är korta :) Dessutom visade Nicklas att Erik är medlem på facebook, helt seriöst hade han ingen aning om det själv (!) Men det är lika härligt varje gång man upptäcker att man är trendigare än man tror.
.
Pingst fick sig ännu ett besök idag - kanon! De står sig bra... Härligt möte, trevligt folk och gott fika. Så härligt med församling och troende vänner i Herren! I eftermiddags kom Johan och Maria med tillhörande Sofia, 5 månader, på spontant besök från Vänersborg. Rent ut sagt S K I T-roligt att se dem igen, och vilken fin flicka, så go!
.

Nu... ...ska vi mumsa på god choklad som göteborgarna välsignat oss med. Det är vi svältfödda på här i Uddevalla. Det är mer fisk/skaldjur/tång/alger som gäller, metat från strandpromenadens hängbro.
.

Over and out!
.
ps. Förresten, är det inte förskräckligt med allt ungdomsvåld?? Eriks skola fick till och med stängas i torsdags pga. storbråk... Vi är ena riktiga rackare till åsiktsmaskiner va?? ds.
.
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för hälsningen och gratulationerna till huset, känns kul att ni har följt oss i våra med och motgångar och att det hela slutade i medgång!

Alltså...jag är helt tagen...det är ju Johan! LR-Johan, så hysteriskt roligt! Jag blev så förbluffad över att se honom med TVÅ tjejer! Så otroligt kul, ni måste hälsa grattis så mycket till honom. Jag hade ingen koll alls att det var en kotte på gång. Kul att ni har kontakt fortfarande.

Nej, nu tycker jag ni bokar in en resa hit till våren...iaf kanske börjar fundera på det, skulle inte det vara frestande? Vi är iaf grymt frestade av tanken att få hit er.

Ha en bra vecka!
Kram Charlotte