torsdag 9 juli 2009

Spån!

Mickan är på Hönö ikväll. Själv har jag brutit upp brädgolvet alldeles innanför entrén och till vänster. Vad kul man kan ha med en cirkelsåg - tack pappa för lånet! Tips på absolut helt oslagbara verktyg är dock gammal hederlig hammare och mina på Biltema billigt förvärvade bräckjärn modell större resp. mindre ... och så spelande muskler såklart :-) Blottat ligger nu tjockt med sånt där härligt marsvinsbur-spån och nåt vitt isoleringsskum, och så sticker det upp ett avloppsrör - det har tydligen bott en toalett längst in i hörnet förr i världen. Men, inget är för evigt, och snart - när det är reglat - bygger vi igen detta vackra hål med klinkergolv ovanpå vattenburen golvvärme. Tjo!
.
.
Ni som undrar över varför det inte kommit några bilder på resten av trägolvet som vi tog fram - det sket sig rejält. Nej, det gjorde det inte, det är jättefint och vitt och blankt så man blir tårögd (och det skymtar faktiskt längst ner till höger på bilden), men just nu står så mycket skräp i vägen för att det ska bli några bra kort. För vad skulle folk tro!? Ytan är väl allt? Ni fattar ironin, va? Bilder kommer inom 100 år.
.
Ha det förträffligt :-)
.
/Erik

3 kommentarer:

Elina och co sa...

Eller så kan ni låta hålet vara, så sätter vi Millan där med hink och spade när vi kommer. Under tiden kan vi dricka te på punchverandan och tjöta, tjöta, tjöta...

Elina och co sa...

Kära fru Wennstam, jag har ett antal brudtidningar som tillhör dig, visst vill du väll fylla ditt stora hus med lite gamla minnen? I så fall levereras dom i sommar.

KRAM

christian graan sa...

tjena erik! försökte hitta lite gamla karlstad polare på facebook men du har ju t.o.m. blogg ju =) Hur är läget? Låter kul med villa - jag e sugen på att skaffa hus jag med, ser fram emot att få dra fram verktygen å dela lite väggar å sånt som rambo's gör =) Var bor du nu? Kvar i k-d? Hör av dig på christian(punkt)graan(snabela)gmail(punkt)com nån gång!