lördag 25 juli 2009

House

Nu har vi klinkers i hallen. Ujj så bra. Nu kommer det nog bara dröja ett halvår eller så innan vi renoverar alla lister, väggar och tak. Men ändå, golvet är klart, bra va?
.

.

Så har vi denna entré som vi fick göra om.. I tordags när Lisset anlände så öste regnet ner. Huvva! Det var en enda lervälling men karlarna stretade på fint!
.

Igår var samtliga kantstenar på plats. Grande!
..

Och idag har Lissets trädgårdsexpertis varit fin. Vi har röjt upp och strukturerat rabatterna till perfektion. Nu har vi lavendel i framkant och rosa och vita flox i bakkant (nedklippta i dagsläget dock.. men det blir fint nästa år!)
.

Här sitter jag och rensar rosenrabatten framför huset. En rabatt som kommer att försvinna till våren, det blir sten runt huset minsann.
.

Måste ju vara visa upp den här manliga maskinen som di jöbbet mä. Den här pressar ihop gruslagret de lagt för att sedan kunna lägga markduk över och till sist det slutliga fingruset.
..

Voliá! Fingruset är på (markduken ska klippas till lite) och Azalean har fått en ny plats, det blir snyggt nästa försommar!
.
Nu blir det pizza här på sockertoppen!
..
Puss från mig och en spinnande Musse!

Inga kommentarer: