fredag 8 juli 2011

Lammgård och Visby

På Gotland hyrs det mesta ut till galna turister som behöver tak över huvudet. Vi hyrde en stor flygel på en lamm-gård. Oj så mysigt!





Perfa med megaträdgård om man har unge som behöver motioneras.


Vi förärade Capital Visby med två besök, ett innan Almedalsveckan drog igång och ett under tiden. Är man kändisspanare så är man.

Runt Visby finns en ringmur, googla så får ni se. Man kan säkert förkovra sig rejält i stadens historia och gå stadsvandringar och sådant angenämnt men vi vandrade i staden på känsla och det funkade fint.


Det finns fina hus, vackra kyrkor (frälsningsarméns snygga!)....


Man kan posera här och var och pussas i en kyrkoruin.




Lille K!



Blir man less på stadsmiljö så kan man gå till Almedalen och mata jätte-änder med bebiskex....


....alternativt bege sig till Visbys superfina botaniska trädgård, studera skapelsen med häpnad och posera mer framför kameran.

Kändisspaning var det ja. Vi åt glass i säkert en timme bredvid Mr Ranelid. Annars såg vi Björklund, Schyman, Åkesson, Tolgfors, Metta Fjelkner mfl.


Perfekt ställe att kändisspana ifrån.



Junis övar och övar på gåingen. Hon har fysiken men behöver modet så vi funderar på att anställa en sån där psykolog som eliidrottare har för att kunna minska de psykologiska hinder hon upplever i sin prestation.


Tema Fårö blir sista omgången. Sista och absolut bästa.

2 kommentarer:

Elina och co sa...

Jag tar det! Jag tar jobbet! Jag är visserligen bara psykolog från midjan och nedåt, men det är ju de regionerna som är viktigast i sammanhanget. Vi tar det på Sturkö Junis, var så säker! (Angående arvode kan ni betala med en bridgeblandning eller två!)

Anonym sa...

Å vännen, du är anställd. Det är värt två blandningar helt klart. Ska bli så kul att ses snart! <3 Kram! /M