måndag 29 november 2010

Hej kära släkting

Vi trotsade vädrets makter och begav oss iväg till Jönkan/H-kvarna i helgen. Bilfärden hem var... ....intressant. Vi fick krypa bakom plogbilar, lyssna på hundra traffikvarningar på radion, stänga av helljusen för att det snöade så kraftigt, slänga oss över i motsatt färdriktning för att inte köra in i stora mängder drivsnö och tycka synd om de som kört i diket.

(Blixt i ansiktet någon?) Men trots bilfärden var det värt besväret, i Huskvarna träffade vi gentlemannen, sysslingen och underverket W och hans fina föräldrar. Han går nu hörrni, så sött som 1-åringar gör, lite på tå sådär. Sedan säger han underliga saker som jag inte förstår men det är säkert något fint typ "Hej kära släkting, du ser lite blek ut och behöver fräscha till dig men du verkar snäll för du ler mot mig".


Erik och Junis somande i soffan såklart.


Vi han med middag hos nygifta paret Ringbäck i Jönköping. Lite inspirationstid med Junis.

Syrran va med också men ville icke förevigas på kort. Hon är fin ändå! Fredrik och Klara har förresten en så schysst lägenhet med dryga tre meter i takhöjd. Lyx!
Musse blev rejält insnöad i helgen men hade support av sin gudmor Emelie, en klippa! En fantastisk anonym granne hade dessutom skottat vår gång så vi kunde ta oss in när vi kom. HJÄLP vad det hade snöat!!
.
Och nu kommer det...... - Ååååhhåå säger jag bara!!! Jag har gjort ett fynd hörrni, en snyggve-stol till Junis. Har spanat på den ett tag men tyckt att priset varit hutlöst men så hittade jag en sprillans på blocket med väldigt nedatt pris så stolen plockades upp under vår stormiga hemfärd igår kväll. Bild med kommentar kommer i kommande inlägg! (Musse ligger i kartongen)
.
/Fru W

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken söt liten kille, undra just vem som är hans pappa.

Ska lägga på brevet med en lite toss i i morgon. Sköter sedan det statliga postverket vad dom ska så bör den dyka upp på onsdag.

/ LiMa