onsdag 9 juni 2010

Episod II

Plikttrogen som man är så skolkade vi inte från f-utbildningen denna gången.
.
Vad vi lärde oss (som vi inte redan visste): Nichts. Nada. Noll.
.
Vilka som pratade idag: Den 50-åriga mannen med bihang var inte där så istället pratade den ensamma kvinnan. Hon berättade andäktigt att hon lyssnar på valsång och regnskog som avslappning som föreredelse där hemma. Check!
.
Barnmorskorna: Idag var även "vår" barnmorska med för att stötta upp den där röksugna, handbitande typen. Vår barnmorska är betydligt bättre och har en del social skills men hela träffen blev ett samtal barnmorskorna emellan med vissa inslag av val-kvinnan.
.
Av någon anledning hade de på något vis förträngt att vi redan hade avhandlat bajsämnet så de gick igenom samma sak igen med tillhörande bildvisning. Skillnaden var väl att de lade till lite urin denna gången också, kan ju vara bra. Efter fikat avhandlades även "ålderdomliga bedövningsmetoder" så som eter, som man gav kvinnor på den gamla goda tiden. Här plockar barnmorska 1 fram sin teatraliska sida igen och gestikulerar och grimaserar som ett bevis på hur man mår efter en eter-dos. Check!
.
Positivt: Ett par som inte bar beiga toner dök upp och vi bytte några ord med leenden och småskratt. De har beräknad födsel bara 2 dagar efter oss.
.
Nästa träff: Ja om vi går på den beror på dagsformen men förmodligen sitter vi väl där nästa torsdag i tron om att man blir registrerad som skolkare i deras frånvarosystem om man inte dyker upp (lärarskada...)
.
/Mickan, Musse och maken

2 kommentarer:

Familjen Hägglund sa...

tänk på att det är once in a lifetime! =) när det är dags för nästa barn får man ingen utbildning...! =)

EMW sa...

Ibland är det en hårfin gräns mellan utbildning och inbillning ...

/Erik