söndag 25 april 2010

Usch vad jobbigt för dig!

Kvinnor frågar alltid "När är det beräknat?" När vi nämner 17:e augusti kommer snabbt kommentaren "Usch vad jobbigt för dig. Det kommer att bli så svettigt och tungt."
.

Taget v. 23.


Ja usch vad jobbigt det kommer att bli.... men kvinnor, oss emellan, kan vi inte hålla oss borta från skräckhistorierna ens en liten stund. Klart att det blir jobbigt men mest fantastiskt eller?
.
/Fru W

11 kommentarer:

Fru J sa...

ÅÅÅÅÅÅ kärlek till världens finaste Mickan med Bernadotte!!!! Jobbigt att föda i Augusti??? Det vore nog värre för dig i december, svårt att koncentrera sig på födsel när man hackar tänder va? Nej i Augusti är det varmt och solen skiner och gör att man blir glad! Hurra för det!
Puss på er

E-M sa...

Klart det blir mest fantastiskt!Och tänk vilken underbar höst ni kommer få när ni kan pussa på ert nyfödda barn hela hösten och bara njuuta!!

Hanna sa...

Åhhh, gravidmagar är bara sååå vackert! Man blir ju lite sugen själv :D

Isabel sa...

FIIIN ;) Det är verkligen mest fantastiskt! Augusti är ju perfekt! Spännande....

Elina sa...

Fantastiskt vackra Sandwichoholic, augusti kunde inte vara mer perfekt. När jag ropat till Gud har jag bett om ett barn innan sommaren är slut, han vet då vad han gör!

Familjen Thorén sa...

Mäh, jag har ju gått med magen i vädret två sommrar.
Vad mig anbelangar så är det inga problem, tvärtom.
Ingen ångest att magen känns lite sladdrig över bikinitrosan och så flytar man ju också mycket bättre i vattnet.

Fantastiskt vackra bilder...

Sofia

Anonym sa...

Tack för era fina kommentarer hörrni. Klart att det här ska bli härligt och jess, ska absolut passa på att flyta i havet under sommaren.... :-) /M

Anonym sa...

Ska bli så kul att få träffa dig snart min tjocka,fina syster!!!:)

Elin karlsson sa...

Åh Mickan va fiint det är på dig med sån söt mage! Det är så jag blir alldeles gråtfärdig, blir det en tjej HOPPAS JAG VERKLIGEN ATT NI DÖPER HENNE TILL GUNN! jag ser ingen annan utväg. Jag är otroligt glad för er skull! / Elin och Gunn ( bäst ja nämner henne så hon inte blir arg )

Charlotte sa...

Så mysigt!!! Jag blir alldeles avundsfrisk! Alltså att jag inte missunnar dig att vara så där vackert gravid. Heja Mickan! Jätteroligt att du bjussar på bilder så att vi läsare känner att vi är med i processen! Sommarn kommer gå finfint, tänk bara på all glass du får ursäkt att äta och vilken fin takfläkt ni får installera.

Ha en bra valborg hörrni och grattis till bilköpet, ska rä va, så ska rä va :) KRAM

David Ringbäck sa...

Men är det ett fint foto eller! Wow!