fredag 15 april 2011

Stavas Mikaela

Åhåj. Det snurrar i hela hjärnan. Ni förstår som mammaledig blir man lite dum i skallen, alltså man har full sjå med att hållla koll på sig själv i vanliga fall och helt plötsligt har man en unge med tillhörande sjuhundratre prylar att inte tappa bort. Därtill blev jag idag hipp som happ meddragen i en bil som styrde mot Baby-o barn-mässan i Gbg . ÅÅhåj säger vi igen för det snurrar nå väldigt. Det var barnskrik, barnjoller, gravidos, jobbig musik, barnvagnar, fula kläder, snygga kläder, försäkringsbolag, bilbarnstolar och leksaker till max.

Men jag fyndade, som alltid måste jag säga. Rea och extrapris stavas numera Mikaela. Vad sägs om en Nova star klänningshoodie för 150 pix?

Eller lite Ej sikke lej och Molo för en hundring.


Junis kommer att bli själaglad när hon blir minitant över att jag köpte den här fulsnygga svampväskan för en tjuga. Hon fick fina badbrallor också, för en tjuga såklart.

Dessutom, en nyhet - majskrokar finns nu i vanilj- och fruktsmak. Fick flera påsar för 50 spänn, det ni. Grattis vår familj till en miljon sparade pengar, eller hur vi nu ska se det.

..

Klara, färdiga, gå - NU börjar Eriks sportlov och mammledighetsbloggen övergår för ett tag till att bli en trädgårdsblogg (favorit i repris :-))
.. Ha en härlig helg! /Mikkus

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är inte påsklov han har då? ;D