söndag 8 februari 2009

Morgonnyheter.

Äras den som äras bör för ojj i skogen vad gott vi sovit i natt. Det är alldeles tyst och lugnt ute, vi slipper vakna när raggarbilarna drar förbi kl 03:30 på fredagsnatten och vi slipper vakna kl. 05:00 när de första industriarbetarna ska stå på golvet. Istället har vi sett spår av fina bambis i trädgården och det enda Mickans minns från natten är någon konstig volleybolldröm.
.
Igår var det ett rejält kånkande och bärande. Tack massor en gång till Johanssons och Daniel för god hjälp. Efter inflytt har vi hunnit installera vårt mobila bredband samt vårt Boxerpaket så vi kunde kolla in melodifestialen, synd faktiskt att Scotts inte gick direkt till Globen.
.
Vi tog oss även till Colorama och plockade med oss 3 tapetprovet i vita nyanser, detta ska kläda vårat vardagsrum och kommer att utföras av en fackman (vi ska lära oss själva men just vardagsrummet känns om ett lite för stort förstagångsprojekt innehållande bland annat spår av gammal fuktskada samt strukturtapet). Så tack och lov för ROTavdrag, så ska vi själva pilla med väggar på övervåningen där det är lite mörkare och våra trevande försök och misstag lättare kan döljas.
.
Idag kommer Emelie S på första besök, när kommer ni andra??
..
/Glada och ytterst tacksamma människor på Sockertoppsvägen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lidins kommer den 20-22 feb, men utan Lasse.

Anonym sa...

Snart..., hoppas vi.

Kramar
Pernilla & Co