lördag 28 februari 2009

Lördag

Idag har vi haft Thomas och Kristina på besök. Mycket roligt att få visa vårt söta, lilla hus och såklart roligt att ses! Idag har vi också hunnit börja planera vårt framtida kök, beställt en snygg stringhylla som ska pryda vardagsrummet och Erik har dessutom spenderat sin och min klädbudget denna månad för han "kände sig vårdeppad". (Haha, den ska jag också köra fast med alla årstider :)

Helgens Bambi blev denna fina bock som Erik fångade på bild i morse från vardagsrumsfönstret. Dessutom hittade vi harpluttar bakom huset. Hagelbössa och skarp ammo köpes billigt.
.

Erik började tömma sin ena jackficka. Det fanns tydligen plats för 348 lappar, kvitton (majoriteten från Bauhaus), provbitar av gummislang, plastdetaljer och batterier. Sen låg såklart plånbok och nycklar i samma ficka och ändå fanns massor av plats över. Någon som behöver någonstans att bo till överkomlig hyra??
.

Efter bergvärmeborrandet är halva framsidan av trädgården + gången täckt med lera som är svår att få bort, trots idoga insatser. Våren och värmen är efterlängtad på många vis.
.
Ikväll blire mello såklart och vi förtär en sallad och choklad under tiden.
.
/Mickan

Inga kommentarer: