måndag 14 januari 2008

Abba - de finns både som sill och musik!

I december rapporterades ynka 22 minuters sol i Västra Götaland - inte undra på att tröttheten tränger sig på... Vi gör vårt yttersta för att hålla låda och glada miner, dock. Mickan har till slut kurerat sig från julens förkylning också, men då knackade den snällt på hos Erik istället och bjöd in sig själv på en veckas snor och host. Ja tack och amen, men nu är den nästan över.
.

Fullt ös på jobben igen och det är skojjigt så det förslår. Annars har Mickan sprungit på möhippa (bland annat innehållande sumobrottning, vilket gav träningsvärk till och med i halsen (!!!) - är det ens möjligt??) Erik roade sig under tiden med att flyga julklappshelikopter för fulla muggar. Dessutom har vi sett Ett öga rött (mycket fin film faktiskt, över förväntan) och hunnit bygga klart vårt 1500-bitars julpussel. Ingen match för oss så vi får slå till med 3000 bitar vid nästa inköp. Om ett år alltså.
.

Annars ser vi fram emot helgens Göteborgsbröllop och Tinas visit.
.

Det är gott att leva :-) /Wennstams
.




1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Hur har ni det? Har länge tänkt att vi inte riktigt har tackat för presentkortet till Lisen. TACK!!! För det köpte vi en tunika (hon har den på sig på sundholms blogg om Milly), ett par byxor och ett par strumpor. Jättefint och bra!
Hoppas det går bra för er i Uddevalla. Kollar er blogg varje dag... =)
Många kramar Hägglunds