måndag 28 mars 2011

Grrr

Jomensåattalltså. Det händer nåt när man blir mor, näbbar och klor har vuxit fram bara sådär. Som idag till exempel, vi besökte en förskola för att veta vart vi ska ställa vår skitunge i kö någonstans. Ooohh my, det var murrigt, avskavd färg och ointresserad personal. Nä. Fy. Katten.

.

Aldrig att ungen får hamna på ett sånt ställe, jag äter hellre luft. Där grep både modersinstinkten och modeinstinkten in. Junis bör få leva sin förskoletid i en värld fylld av färgglatt och välordnat fluff och uppfostras av vettiga människor som har ett genuint Junisintresse. Det tycker jag förövrigt att alla barn är värda, livet gör ont tids nog ändå. Fler studiebesök väntár.

.

/Honan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, kärlek och luft kan man leva länge på!:)
Jag är av den åsikten att det är värt att köra mil för att få det bästa till sina barn, de påverkas ju faktiskt. Vi är nöjda med Förskolan Fisken på Strömstadsvägen! Ser inte så kul ut kanske vid första anblicken, men personalen är kreativ och engagerad, håller barngruppen nere i antal och har en riktigt mysig utegård. Tips!:)

Kram Lotta

Ps. Fisken som i kristen...vettigt folk!

Anonym sa...

http://www.forskolanfisken.se/

/s.o.

Anonym sa...

Tack för tipset Lotta, har fått det från flera håll, värt att spana in. Absolut, tänkte först prioritera ett närliggande ställe men inser nu att det är värt en del körning för att ungen ska ha det bäst. Kram till er! /Mickan