söndag 2 augusti 2009

Bäst

Idag firar vi 6-årig bröllopsdag. Oj så kärleken spirar ;-) Lööööv! Vi firar genom att bestämma dag för Lisebergstur och genom att slappa oss efter gårdagens partaj.
.

Sternegårds hade gårds-(haha)-fest med ypperlig U2-uppladdning. Ca 20 glada fans, varav många gamla Karldtadgodingar, njöt av snittar, picknick, tipspromenad, finaste sol och kuriosa. Här på bilden ovan, i mitten, sitter U2-mästaren Nicklas och undervisar sina storögda lärjungar.
.

Det var en hel del kattdjur på plats. Här Julia, värdinna och snygg i största allmänhet.
.

Och så fina Elina. Bono älskade det, det märktes!
.

Herr Sundholm tog hem första priset i tipspromenaden efter en rafflande radda utslagsfrågor. Sundholmarna hade vi förresten äran att ha hemma hos oss natten innan. Tack för besöket hela familjen!
.

Sen small det, å å å å å å så det small. U2-konsert på Ullevi, nära 60 tusen i publiken (däribland prinsessan Madde) och en grym känsla. Vi köade inte särskilt länge i konsertmått mätt men vi fick ändå riktigt bra platser. Skön stämning bland publiken, väldigt lite knuff och buff, men ändå mycket röjj. (Bild dn.se)
..

Den kända scenen, Grepen, eller The Claw enligt vissa. Ett bygge på 400 ton. Man måste uppleva den för att fatta hur storslagen den var. Fierce ;-) (Bild dn.se)
.

Och nu till mobilkorten av något sämre kvalitet. Bandet gav massvis, musikaliskt, showigt och tänkvärt. Mickan fick till och med material till undervisningen. Och vilken känsla att få toksjunga och jubla till låtar som Pride, One och Where the streets have no name och känna att det till och med finns något större än... U2!
.

Adam Clayton, grym basist. Erik blev helt såld!
.

.

Bono. Ja, vi säger bara så. Det räcker. Eller vi kanske nämner hans stylist (?!) också... ;-)
.

En otroligt bra dag helt enkelt. Otroligt!
..
Hemma i Uddevalla var vi igen vid 03-snåret och möttes av en sanslöst sällskapssvält Musse. Han spann som en moped och pussade oss rejält på munnen. Han växer så det knakar, hans bett och klös är betydligt vassare och han käkar som en häst.
.
Nu ska vi hångla lite. Ha`t fint hörrni!!
..
/EMW

Inga kommentarer: