lördag 8 september 2007

Ospeciellt, ändå rätt originellt

Det här med hel(i)g... ...det är värdefullt. En stund att hämta andan inför nästa dyk in i veckan som följer. Just nu kan det nämligen kännas som att det inte blir mycket "tid" som det kallas över för mycket annat än rutiner. Men ändå - allt är gjort skönt i sin tid (pred. 3...). Vi gick en sväng ner till stan igår efter jobben och kände just det: fredag eftermiddag är fantastisk, man får (bildligt talat) lägga av alla "jobbtankar" som gamla kläder för något fluffigt och nytvättat :-)
.
I morse tog vi en tidig morgonpromenad - luften var härligt klar och sparbanksekarna (det kryllar av dem här) fångade det första ljuset. Unna helgerna att andas ibland och bli som de blir.
.
Ha det riktigt bra!!
.
/EW

2 kommentarer:

Familjen Hägglund sa...

hej!!!
Det är så härligt att följa ert liv via er blogg! än fast vi inte direkt ses eller hörs så ofta är det skönt att veta att ni har det bra! Grattis båda två till era nya jobb och ert nya boende! tycker att det var bra gjort att bara bryta upp och flytta till uddevalla.. av alla ställen! =)

Vi har själva beslutat att starta en blogg i och med vårt stundande tillskott. så om ni vill är ni varmt välkomna att följa oss!

www.hagglundsfantastiskaliv.blogspot.com

Hoppas allt är bra med er annars!
Många kramar Hanna och Johan

Anonym sa...

GRATTIS så mycket på 25 års dagen Mikaela!(om royal mail skulle "fail", så har jag nu garderat mig).

Ha en fantastisk dag tillsammans med familj och vänner.

Vi diggar dig skarpt!

Charlotte med gäng