söndag 23 september 2007

Ny bil!

Efter en dyr service på en VW-verkstad tror man att det är grönt ljus. Packar bilen och ser fram emot helgens Huskvarna/Jönköpingssresa. Vi kom ca. 1 km på motorvägen, sen ville inte vårt blåa vrålåk något mer utan la helt sonika av. Regnet öste ner och vi stod verkligen i rusningstrafiken. Erik placerar ut en läcker varningstriangel, vi ringer bärgning och ca. 1 timme senare åker vi mot Småland i en ny Yaris som låter som en symaskin. Fantastiskt att vara försäkrad i sådana situationer!



Helgen bidde i alla fall bra. Vi anlände till Huskvarna runt 20.00, fick grymt goda tacos av Mikaelas kusin Mattias och fru Sandra i deras ursnygga, nybyggda hus. Nu är vi visserligen nyinflyttade och tacksamma över denna fina lilla lägenhet men visst vore det skoj med ett hus i framtiden. Vi följer än så länge med i andras husletande (Heja Josef och Charlotte!) och kikar mest på husannonser. För alla som vill ha ett gott skratt, kika på Lama läppen (tycker Erik).
.
Nu blir det söndagsmiddag hos Lotta & Fredrik



Frid! /EMW



1 kommentar:

Sternegård sa...

lama läppen är ju helt otrolig! Vad tråkigt dom killarna måste ha haft den kvällen när dom bestämmer sig för att göra nåt sånt hahahaha!