söndag 21 augusti 2011

Fina stjärtar

Jag är alldeles för aptrött nu när jobbet börjat igen. Erik tänker dra till den fina lekparken i stan imorgon och jag tänker säga hej till hundra nya elever. Hejhej ungefär. I helgen gjorde vi Karlstad och vi blir lika förvånade varje gång över att de pratar värmländska där uppe. Vääärmländska menar jag såklart. Testa att kräftfesta i Karlstad förresten så får ni se hur härligt livet kan vara.





















2 kommentarer:

Anonym sa...

Guuuuud, vilken söt röd/vit top Junis har på kortet med killpolarn :) Vart har du fått tag på den? Har Junis gått och blivit en hästtjej redan förresten? ;) Mira ska få sitta på den lilla runda goa Rossander (Shettis)nu i veckan, så får vi se hur det uppskattas :)
Ha det gott! Kramar Från Lotta och Mira

Anonym sa...

Heej Lotta!! Vad roligt att du gillade toppen, den är minsan ny och av märket Mini rodini (finns bla. på www.oiidesign.se - rekommenderas, fraktfritt!). Vi besökte Mariebergsskogen och hälsade på alla hästar, katter, kaniner osv i lördags - jättemysigt, Junis är överförtjust i djuren och hästar är så mysigt :-) Mysigt för Mira att få testa "på riktigt"! Kraam till er!! /Mickan