fredag 20 juli 2007

Gäddor och andra djur

Sverigeresan fortsätter. Nu har vi av avverkat ytterligare en del av vårt land och temat för resan var alltså djur. Denna semestertripp fick vi glädjen att dela med våra kära vänner Sofia och Kristian samt deras två små knottar, Oliver och Hugo.
.
Först fokuserar vi på Laxå och Borasjön där vi spenderade vår första övernattning. Efter middagen (hemmagjorda, fantastiskt goda grillade hamburgare) for de vuxna herrarna ut på sjön för en fisketur, och vilken tur det visade sig bli! Efter 5 minuter får Kristian ett till synes och kännes bottennapp. Men ... bottennappet var inget mindre än en riktig krokodil till gädda, och trots att den besegrades till slut kämpade den väl och med hedern i behåll - en härlig upplevelse. Nedan ses en tämligen nöjd Kristian hala in den tunga fångsten.
.
Dagen därpå styrde vi kosan mot en tvådagarsvistelse i Kolmårdens djurpark. Sammanfattningsvis: gott sällskap och fina djur av olika slag, men köigt värre och ganska mycket trängsel. Vi avslutade med en biltur i safariparken och bräsade till sist ner till Söderköping och Smultronstället för en glassupplevelse av fina mått i eftermiddagssolen. Sofias min ger uttryck för allas vår undran om man skulle orka hela sin kreation....
.
Nu återstår "bara" att luta sig tillbaka, ladda batterierna någon sista vecka och försöka att vara lediga och ta dagen hyfsat mycket som den kommer medan man kan.
.
Vamos a la playa! /EMW
..
.
.
.
.

2 kommentarer:

Sternegård sa...

Finns det nåt bättre än omotiverat stora glas med glass?

Anonym sa...

åååhh... vad härligt!=)
Glasssen ser riktigt, riktigt god ut!! I love glass...
Lycka till med flytten!
vi ses/hörs!
KRAm/Erica