söndag 13 maj 2007

Hjärtskärande....

... men ack så nödvändigt. En era i våra liv är över, fågeleran. Elvis och Allis finns inte längre i våra liv på annat sätt än som digitalbilder och i våra hjärtan. I går fick blocket.se in en annons från oss om att vi gärna ville att Allis och Elvis skulle få ett bättre hem. Inte för att vi inte älskade dem, inte för att de inte ständigt fanns i våra tankar... utan för.. eller ja.. de var rätt skräpiga, och skräniga...men vi känner att vi är på väg in i en ny fas i livet, en fas som helt enkelt inte innehåller två undulater. Inom ett dygn hade sex intresserade hört av sig. Vinnare blev en rundlagd mor med livliga barn. Mikaela fällde tårar. Erik log.

Vad ska vi nu fylla den tomma ytan i vardagsrummet med?? Lämna gärna förslag!! (Eriks förslag hittills är en orm med tillhörande terrarium, Mickan vill ha en Ming-vas!)

För att hylla Allis och Elvis existens visar vi nedan ett vackert kollage ur deras bur-liv. Titta och njut!

/EMW



3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Fantastiskt roligt att hitta er här och kunna följa med i ert intressanta liv! Det var ett tag sen vi sågs nu, men vi har inte glömt bort er...=) vårt liv är oxå på väg in i en ny era... bebiseran! hoppas vi kan ses nån gång på nåt sätt...! Kramkram Hanna, Johan och bebis Hägglund

EMW sa...

Nähä?? Nej men ojj vad roligt - grattis!!! Vill gärna veta mer:)

Anonym sa...

Aj, tråkigt att läsa om undulatutvandringen. Men men, man måste gå vidare


ps. En bebis kanske får plats i vardagsrummet....? :) ds.

David