torsdag 11 mars 2010

Hyllning

Jag kör på Lakrisal som förrätt innan det är dags att gå ner och äta Eriks lasagne till huvudrätt. Lakrisal är fint och håller i alla stunder!
.
/Mickan

2 kommentarer:

Familjen Thorén sa...

He, he lakrits är aldrig fel.

Jag har minnen av hur jag med magen i vädret, sparkade ut stackars Kristian sena kvällar på K-parken, för att söka lakrits i någon nattöppen butik.

Kanske är du redan i det stadiet att du planerar HUR du skall ära din nästa Lakrisal. Skall man bara tugga i sig den, kanske gnaga i sig den från ena kanten eller låta den smälta långsamt på tungan...

Anonym sa...

Haha :-) Ja rullen är nu slut och jag har provat alla varianter som finns på hur rundlarna kan inmundigas. Jag föredrar ett litet gnagande runt kanterna med ett avslutande mos. Tungan har nu fått en lätt svullnad och jag känner hur tandtrollen befäster det orala partiet i rasande takt. /M